Despre mine!?

Mă iertaţi dragi prieteni, dar pe data de 8 aprilie mi-am şters „autoportertul” de pe blog , şi tot nu-mi găsesc timp să-mi scriu altul 🙂 , dar promit că în curînd îmi voi îndeplini datoria faţă de cititor 😉

13 responses

2 02 2009
nadiusha

NICEEEE 🙂
mi-a placut mica ta biografie…

2 02 2009
Croitor Radu

nadiusha
mulţumesc 🙂 , nu-i chiar biografie.. o parte din ea , cum am să am mai mult timp liber , poate scriu ceva mai detaliat

11 02 2009
Sergiu

interesanta ocupatie ai tu 🙂
spune adresa si unde tii colectia …:)

11 02 2009
Croitor Radu

@Sergiu
😀 e hobby , nu-i ocupaţie .. ocupaţia mea principală e învăţătura 😉

28 02 2009
Radu

avem chestii in comun, si nu numai numele, dar si modul de a scrie…succes in continuare…

5 03 2009
faracenzura

😀 sper să nu ne confunde lumea de pe blogosferă .

25 06 2009
Mihai

Salut,
Mă numesc Mihai,am 17 ani și sunt din Turnu Severin(Ro).Am intrat la tine pe blog și am aflat că ești basarabean.
Eu doresc să organizez o echipă de basarabeni pentru un proiect cu vârstă de o săptămână și-un pic și doresc să te invit și pe tine în ea,dacă dorești.Proiectul(site-ul) tratează problemele Basarabiei și ale basarabenilor.Fiind din Republica Moldova ești mai bine informat vizavi de aceste probleme și ai putea descrie multe lucruri mai bine.
Site-ul l-am pus la câmpul „Site web” din comentariu.
În echipă nu va fi niciunul mai presus ca altu,vom împărții cu toții succesele și eșecurile pentru că proiectul nu este pentru niciunul dintre noi mai benefic decât este pentru altul.
Aștept răspunsul tău aici sau pe mail.Nu o să mă supăr dacă îmi ștergi comentariul fiindcă nu cred că se potrivește aici dar fiindcă n-ai date de contact a fost singura soluție.
Toate cele bune,Mihai

13 09 2009
Andrean

Mihai, ma ierti dar nu cred ca esti roman 100 la 100, esti tot basarabean nu?

zii mai multe detalii despre proiectul tau, caci si SISul din MD avea pe timpuri proiecte pentru basarabeni.

cele bune.

13 09 2009
Croitor Radu

Andrean
😀 da ce proiectemai avea SIS-ul pentrubasarabeni ?

13 09 2009
Andrean

spre exemplu valul cela cu Desteptarea, proiectul cu proromanismul, cautau activisti sa se implice, aveau sait foarte bine pus la punct, care stringea ip 24 din 24. Apoi un asa numit basarabean care facea studiile in Romania si cauta prieteni pt a recruta activisti. Unele intimplari le gasesti chiar si in ziarul de garda. Toata treaba asta cu unirea e cusuta cu ata alba de securisti. Apoi mihai scrie si vb ca un simplu basarabean, nu ca unul care face studiile in Romania.

salut.

14 09 2009
Croitor Radu

😀 pai am participat si eu la citeva sedinte a Desteptarii si acuma nu demult a fost una la care am luat parte , cunosc activistii desteptarii (nu-s tare multi la numar) … si nu pare nimeni a fi securist …majoritatea intre 16-20 de ani . Iar IP-urile se string pe orice site care il vizitezi vreai tu ori nu , chiar si pe blogul meu am toate Ip-urile celor ce comenteaza 😉

15 09 2009
Andrean

Dar dak sincer, Radule ai sa cunosti vrio unul pina la final?

Eu in 5 ani de facultate am circulat foarte mult, vama de la sculeni imi era ca a 3 casa, si sa stii ca uneori se urca in autocar baieti tineri care cik erau studenti, insa astea aveau ca scop pe durata drumului sa afle mici detalii de la studenti si de la sofer, ca mai apoi la vama sa coboare dak nu era nimik important, sau dak era ceva am mergea cu tine pina la finalul rutei si apoi chiar si in bar la o bere.

Mai am detalii insa se refera la a 3 persoana si nu le ofer.
Cele bune!

P.S. Cum mai merg treburile in Straseni? (aveti nevoie de ajutor?)

17 09 2009
Croitor Radu

Andrean ..
in Straseni treburile mai de graba ca stau decit merg … pina cind totu-i pe vechi , s-au apucat sa repare strada 31 august 🙂 sper sa o faca mai calitativ decit data trecuta .

Lasă un comentariu