Cum să ne comportăm în timpul acţiunilor de protest

9 04 2009

Recent am primit un Mass , care te sfătuie cum să te comporţi în timpul acţiunilor de protest derulate zilele acestea la Chişinău , e foarte folositor :

MASS: Circulati in grupuri mari. eventual intelegeti-va din timp. Pastrati legatura regulata cu o persoana in afara potentialelor zone de conflicte. Nu discutati cu persoane straine. Nu va lasati abordati indiferent de cite panglici si tricoloare au un piept. Evitati capurile rase sau persoanele care comunica in rusa. Nu circulati pe stradutele adiacente. Bulevardul e un loc sigur. daca va simtiti amenintati indreptati-va spre un loc populat sau spre un magazin. Nu ezitati sa tipati. Zgomotul poate fi un aliat. Aveti grija noaptea. Oamenii pot disparea foarte usor. Nu discutati in transportul public despre protest. daca faceti parte din grupuri pe facebook si aveti profilul atasat mariti nivelul de privacy al profilului sau chiar scoateti-va fotografiile.

P.S. Şi nu incercaţi să provocaţi poliţia !!


Acțiuni

Information

2 responses

9 04 2009
_

Urgent Transmite mai departe..Informatie noua…Maine comunistii planuiesc sa infiltreze instigatori in multime care sa atace cladirea Guvernului. Acest lucru va fi un motiv intemeiat pentru ca Voronin sa instaureze Starea Exceptionala. Nu iesiti maine in Piata! Asteptati numararea voturilor! Nu iesiti in Piata! Transmite mai departe!

10 04 2009
Croitor Radu

ma uit ca nu s-au adunat azi cine stie ce multi .. cred ca a ajuns acest mesaj la majoritatea persoanelor 🙂

Lasă un comentariu