Solidaritatea cu Palestina şi atitudinea negativă faţă de Israel .

13 01 2009

Recent am descoperit site-ul http://www.votethenation.com , acest site  îţi permite să votezi orice ţară de pe glob , cu un vot „like”, ridicîndu-i astfel raitingul , sau „dislike” care îi coboară raitingul ţării date cu un punct . Uitîndu-mă la pagina cu raitingurile tuturor statelor am observat că Palestina e în top 10 , clasîndu-se pe locul 7 (vezi imaginea de mai jos) .PalestinaComentarii 0Nu cred că acest raiting se datoreză exclusiv patrioţilor palestinieni care navigheză pe internet în timp ce ţara lor este bombardată de armata israeliană , ci persoanelor care se solidarizează cu Palestina în acest conflict .

Însă cel mai interesant , este faptul că Israelul are cel mai mic raiting  (vezi imaginea de mai jos) .

israel

Şi iarăşi , nu cred că acest raiting  extrem de mic faţă de celelalte state ,  este datorat naziştilor , sau lui Hitler care şi din iad le face numai rău evreilor, ci opiniei publice ce posedă o reacţie negativă faţă de acţiunile Israelului din acest conflict.

Anunțuri

Acțiuni

informatie

3 responses

14 01 2009
rezolution

pf…..e usor sa fii impotriva razboiului , dar e greu sa suporti dusmanul subcoasta ! am vorbit personal cu persoane care locuesc in zona de conflict si mi-au povestit ce fac palestinienii …. asta a fost ultima picatura …. israelul nu e o tara care sa rabde totul ! Trebuie de luptat cu arabii si cu terroristii !
si eu as bombarda transnistria daca as putea , care inca nu face nimic impotriva , dar inca sa faca ceea ce fac palestinienii !

14 01 2009
Raduc92

@rezolution
Posibil ai dreptate , însă în acest articol am arătat doar care este punctul de vedere a mai multor oameni faţă de acest conflict , nu am analizat situaţia în care se află aceste 2 părţi 😉

17 01 2009
Ion Bargan

Am votat și eu pentru Moldova. E pe 23. Un loc foarte bun pentru un stat atât de mic.

SIte-ul e creat pentru plasarea publicității. Nimic mai mult.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: